Nieuwsgierig?


Wil u meer weten?
Heeft u een vraag?
Wij denken graag met u mee!
Neem contact met ons op!

Web


Op het web is het de laatste jaren behoorlijk verandert, het is toegankelijker, sneller en dynamischer geworden voor iedereen. Ondanks dat dit meer vrijheid en mogelijkheden biedt kan dit ook problemen met zich mee brengen, daarvoor zijn wij hier. Misschien ben je toe aan vernieuwingen voor jouw bedrijf op het gebied van imago of web, maar heb je geen idee waar je moet beginnen. Misschien is je website te traag, of ben je simpelweg toe aan iets nieuws dat volledig op jouw wensen is aangepast. Hierbij kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden voor jouw website en bedrijf, of je nou helemaal van af het begin met een blanco blad wilt beginnen, een probleem opgelost wilt hebben of de hoognodige verbeteringen wilt doorvoeren. We helpen je graag.

Dit is wat we op het moment doen:

Web-ontwikkeling:

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites op basis van de wensen van de klant, daarnaast geven wij advies over Search Engine Optimalisatie (SEO) en lossen wij problemen op die jij op je websites tegen bent gekomen. Wij ontwikkelen voor een meerdere Content Management Systemen (CMS) waaronder: Umbraco, Dnn en WordPress. Met een CMS kan het beheer van een website, voor jou, een stuk makkelijker gemaakt worden.

Web-shop:

Wil je een webshop beginnen? Heb je al een webshop maar heeft deze een nieuwe vormgeving nodig of werkt deze traag en heb je je handen vol? Geen zorgen, wij helpen je graag.

Offline naar Online:

Wij kijken graag met u mee naar hoe wij offline systemen voor u kunnen integreren met online diensten.