Nieuwsgierig?


Wil u meer weten?
Heeft u een vraag?
Wij denken graag met u mee!
Neem contact met ons op!

App


Tegenwoordig is de smartphone niet meer weg te denken. Hierbij is het een standaard geworden dat een website zich ook op al dit soort apparaten goed zichtbaar is. Dit heet een Responsive Design.

Daarnaast moeten websites natuurlijk op elk platform goed zichtbaar zijn, er zijn hierdoor eindeloze mogelijkheden binnen de toepassingen van smartphones. Denk bijvoorbeeld aan jou restaurant waarbij bestellingen via een tablet of telefoon gemaakt kunnen worden. De webshop die altijd en waar je ook bent beschikbaar is. Het snel en direct delen van informatie via social media. Het is een multi-functioneel toestel en biedt multi-functionele toepassingen. Wij zorgen ervoor dat jouw diensten altijd en overal beschikbaar zijn en kijken graag met jou verder.

App ontwikkeling:

Mobiele applicaties die cross platform uitgerold kunnen worden, gekoppeld aan alle interne systemen binnen jouw bedrijf. Het Responsive maken van jouw bestaande website of een geschikt ontwerp voor mobiele telefoon van jouw website. Wij houden hierbij ook van een uitdaging!